Special offers (2)

photo count 7
Shitet
Prishtinë
SHITET: Banesë 2dh. gjumi, Kullat e Arabëve, Emshir Banesa që ofrohet për shitje është me sipërfaqe 85m² dhe ...
64000 Shitje
Sipërfaqja: 85 m2
Shitet
Prishtinë
SHITET: Truall 59ari në Çagllavicë, afër lagjes Nic Trualli që po ofrohet për shitje ka formë drejtëkëndore d...
708000 Shitje
Sipërfaqja: 5900 m2
 
^ Go up