m2
   

Truall 59 ari në Çagllavicë, afër lagjes Nic

  Print version

Special offer!

Shitet, Troje
Prishtinë

708000 Shitje
Ky postim është bër nga:
Agoni
Agoni
Të gjitha shikimet: 23
Numri i shikimeve sot: 1
Data e Postimit: 16.04.2021 08:37:41
Listing ID:
108
Tipi:
Shitet
Lloji i Patundshmeris:
Troje
Adresa:
Prishtinë, Afër lagjes Nic, Çagllavicë
çmimi:
708000 Shitje
Përshkrimi:

SHITET: Truall 59ari në Çagllavicë, afër lagjes Nic

Trualli që po ofrohet për shitje ka formë drejtëkëndore dhe të rregulltë. Ka të gjithë infrastrukturën në afërsi.

Gjendet në afërsi të lagjes Nic, në Çagllavic, ka qasje të afërt me Prishtinë-Ferizaj dhe Prishtinë-Gjilan.

Ky truall ka teren të rrafshtë, dokumentacion në rregull dhe cmim të arsyeshëm.

Është shumë i përshtatshëm për ndërtimin e një lagje apo për investim.

Cmimi: 708,000 €

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Për më shumë informata:

✆ 044 35 35 69 (+viber; +whatsapp)

salgosgroup19@gmail.com

www.agonipatundshmeri.com

Agoni Patundshmeri

Sipërfaqja:
5900 m2
Similar listings
 
^ Go up